Afvallen Met Acupunctuur

Acupunctuur voor gewichtsverlies – een toelichting

Acupunctuur Buik
Written by admin

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoeveel gewicht je hebt opgedaan met feestjes en vakanties? Bieden bekende, gecommercialiseerd afslankpillen en andere producten teveel ingewikkelde details over gewichtsverlies? Of kost jouw overtollig vet teveel geld van je hard verdiende loon? Twee dingen zijn zeker. Gewichtstoename kan een ernstig probleem zijn dat moet worden aangepakt. Moderne afslankingsbehandelingen lijken niet te werken, of hebben een laag werkzaamheidsniveau. Ongeacht hoe geavanceerd de technologie is, feiten vertellen ons dat slechts 5% van de mensen die trachten of proberen af te vallen succesvol zijn bij het handhaven van het juiste gewicht.

Open voor alternatieve methodes

De trend van vandaag biedt manieren om te kijken naar procedures die eeuwen geleden zijn ontwikkeld in het oude China. Acupunctuur, de therapie die gebruikt wordt om verschillende aandoeningen te behandelen door het gebruik van naalden, is gaan stijgen in populariteit als oplossing voor zwaarlijvigheid. Mensen worden momenteel ziek door onnatuurlijke afslankingsmethodes: Pillen die voor verschrikkelijke buikkrampen zorgen, operaties die bijwerkingen en risico’s hebben en anderen die te veel geld kosten. Mensen overwegen tegenwoordig oude methoden om hen te helpen omgaan met hun onaangename kwesties.

Acupunctuur belooft gewichtsvermindering op een heel natuurlijke wijze door de verschillende anatomische delen van het lichaam. Elk deel speelt een rol voor systeem-interactie en reactie. Elke meridiaan of lichaamsdeel zal een stimulans activeren en een positieve reactie opwekken van het overeenkomstige orgaan. Het belangrijkste doel van acupunctuur is het evenwicht in het lichaam te herstellen via de natuurlijke stroom van Qi, bekend als de levensstof.

Acupunctuur verklaard

Qi is gekend door de oude Chinezen om het lichaam te ondersteunen door middel van haar dagelijkse activiteiten. Als Qi is verstoord, verpesten ziektes het menselijk lichaam. Wat acupunctuur doet, is het herstel van de stroom door de lever en de milt. De milt zet voedsel om in Qi en de lever onderhoudt de stroom. Deze interne organen zijn de belangrijkste doelstellingen van acupunctuur.

Wat gewichtsverlies betreft, is het grootste orgaan-doelwit van acupunctuur de maag. De naalden sturen de signalen naar de maag en doen deze samentrekken om de eetlust te onderdrukken. Dit is te verklaren als een natuurlijke methode omdat onderdrukking van de honger je eetlust vermindert.

Andere routes

Andere routes kunnen worden gebruikt door acupunctuur in verband met gewichtsverlies therapie. De mond wordt gebruikt voor mensen die niet kunnen stoppen met roken, praten en eten. De schildklier, een orgaan verantwoordelijk voor het metabolisme wordt ook gebruikt om de stofwisseling te verlagen. De longen zullen worden gestimuleerd voor mensen die teveel snoep en chocolade eten en de eierstokken voor mensen waarvan het gewicht toeneemt door hormonale onevenwichtigheden.

Calorieën en vet zijn niet de enige dingen die het gewicht verhogen. Water is ook bekend om het menselijk lichaam op te blazen. Als de nieren worden gewijzigd of ongezond zijn, wordt de wateropname verstoord en kan het water niet worden uitgescheiden. Acupunctuur stimuleert de nieren om het evenwicht te herstellen en de bewaarde vloeistoffen te scheiden.
Al bij al kan acupunctuur veel wonderen doen voor het menselijk lichaam. Sommigen van hen zijn nog niet ontrafeld.

About the author

admin