Afvallen Met Acupunctuur

Probeer eens iets nieuws: acupunctuur en magnetische behandeling voor gewichtsverlies

Rug Behandeling Warme Stenen
Written by admin

In moderne tijden zijn zwaarlijvigheid en gewichtstoename zeer gebruikelijk. Bewerkte voedingsmiddelen zijn onderdeel van de dagelijkse consumptie van mensen en gewichtstoename is een dagelijkse feit. Uit studies van de afgelopen jaren blijkt dat in de Verenigde Staten 61% van de algemene bevolking aan overgewicht of zwaarlijvigheid lijdt. 400.000 mensen per jaar sterven aan zwaarlijvigheid en 40-50 miljard dollar worden jaarlijks uitgegeven aan afslankingsmethodes. Ondanks de verschillende afslankingsprocedures en routines, hebben slechts een aantal mensen (5%) een fit lichaam en de juiste conditie. Alleen de gelukkige mensen, die hun lijn behouden, worden beschouwd als goden van de anatomie.

Afslankingsmethodes die overschat worden

Iedereen zou gewoon naar een winkel willen gaan of een favoriete cosmetische chirurg raadplegen voor een magische transformatie en om het ongewenste vet te verliezen, of het nu de sportschool, liposuctie, vermageringsthee of pillen zijn. Dit zijn allemaal producten van de moderne wereld. De kans is echter groot dat slechts 5% succesvol een sexy lichaam onderhoudt.

De nadelige effecten van deze methodes

Wat zijn de kansen op het krijgen van het lichaam dat je wilde door middel van deze methodes? Liposuctie kan direct en letterlijk het vet uit het lichaam zuigen, maar bijwerkingen en mogelijke complicaties zijn onvermijdelijk en er wordt een grote hoeveelheid geld aan besteed. Daarbij zijn er slechts een paar kandidaten voor deze cosmetische operatie. Kandidaten moeten vrij zijn van onderliggende ziektes, zoals diabetes, hart-en vaatproblemen die kunnen leiden tot complicaties. Afslankings-thee en pillen beloven dat u op een natuurlijke manier kan afvallen, maar ze geven u allemaal een gevoel van buikkrampen en veroorzaken diarree wanneer het vet uit het lichaam wordt verwijderd. Kortom, moderne manieren om te vermageren hebben altijd een nadeel. Dus als je deze methodes probeert, wees er dan altijd zeker van dat je voorbereid bent op bijwerkingen, dat je genoeg cash hebt en steeds in de buurt van een toilet bent.

Naalden en magneten

Moderne manieren om vet te verwijderen gebeuren door middel van afzuigingscanules, kleine pillen en zakjes thee of iets dergelijks, maar deze alternatieve methodes zijn de groeiende angst voor sommige mensen. Acupunctuur en magnetische behandeling werken niet met deze typische instrumenten, maar wel met naalden en magneten, die hetzelfde doen voor gewichtsvermindering, maar dan zonder de bijwerkingen.

Acupunctuur, een oude Chinese methode om om te gaan met veel lichamelijke kwalen, wordt ook wereldwijd gebruikt voor de behandeling van kwesties met betrekking tot gewicht. Als een modaliteit voor ontspanning en pijnbestrijding, kan acupunctuur ook het herstel van het evenwicht van het lichaam terugwinnen, zowel fysiek als mentaal. Acupunctuur kan leiden tot een natuurlijke manier van afvallen door het stimuleren van delen van het lichaam, in het bijzonder de maag, om de frequentie van eten te verminderen. Door de naalden, wordt de maag samengetrokken. Dit geeft os een vol gevoel voor een periode van tijd. Het constant samentrekken van de maag kan de eetlust onderdrukken. Magneten kunnen echter gewicht verminderen vanwege de talrijke helende eigenschappen. Magneten vindt men in verschillende vormen zoals armbanden, halskettingen, steunzolen en kleding. Studies tonen aan dat zenuwstimulatie via magneten van invloed is op het gevoel van smaak, dus het onderdrukken van de eetlust. Als beiden worden gecombineerd, zullen beiden de meest natuurlijke manier van gewichtsverlies beloven.

About the author

admin