Afvallen Met Acupunctuur

Heb je reeds gehoord over acupunctuur oor nietjes om af te vallen?

Oor Acupunctuur Met Naalden
Written by admin

Gewicht is een groot probleem voor de meeste mensen die bezig zijn met hun uiterlijk. Voor deze mensen is zich goed voelen synoniem voor er goed uitzien en sexy zijn. Wat fitheid betreft, zouden mensen kost wat kost alles doen om de verminking van gewichtstoename te voorkomen. De fitnessruimte, cosmetische chirurgie en alle betrokken medicijnen voor gewichtsverlies zijn tegenwoordig een vriend voor moderne mannen. Voor anderen, zijn oude procedures het onderwerp van vandaag. Sommigen raadplegen acupunctuur voor de meest natuurlijke afslankingsbehandeling. Maar er bestaat een soortgelijke procedure om gewichtskwesties onder controle te houden.

Vergelijkbaar met acupunctuur

Oor nieten is niet hetzelfde dan in je oren knippen met een nietje dat gebruikt wordt voor papier. Ook bekend als auriculotherapie, is het een procedure met een concept ontleend aan acupunctuur die verschillende kwalen in het lichaam kan behandelen. Bij acupunctuur worden naalden gebruikt voor het doorboren van het lichaam in verschillende delen voor bepaalde doeleinden. Bij oor nieten is alleen het oor betrokken. In plaats van een naald wordt er een dun roestvrij staal “nietje” genaamd gebruikt om verschillende delen van het oor te stimuleren.

De anatomie van het oor

Het oor is verdeeld in drie onderdelen: het buitenoor, het middenoor en het binnenoor. De oorschelp bestaat uit het grote kraakbeen, de Pinna genoemd. Deze wordt gebruikt om geluidsgolven en de gehoorgang te versterken. Het middenoor bestaat uit een vlies, ook wel het trommelvlies genoemd en drie zeer kleine beentjes, ook wel bekend als gehoorbeentjes. Deze noemen we de hamer, aanbeeld en stijgbeugel, om geluid te vervoeren. Het binnenste oor bestaat uit twee delen gewijd aan de balans door de voortent en het gehoor door het slakkenhuis.

Hoe gewichtsverlies ontstaat

De nietjes worden aangebracht in de oorschelp of in het middenoor. De procedure hangt af van wie ze uitvoert. Het geniette gedeelte of drukpunt kan signalen naar de hersenen struren om eten te onderdrukken. Deze methode wordt ook gebruikt om stress, vermoedelijk de dader van het overeten, tegen te gaan. In tegenstelling tot acupunctuur, zijn de nietjes in het oor tijdelijk voor 2 tot 3 maanden. Het concept van meer stimulatie kan eetlust onderdrukken voor een langere periode van tijd. De persoon kan gewoon op de nietjes drukken om te beginnen met stimulatie. Mensen die in oor nieten geloven, beweren dat gewichtsverlies kan oplopen tot 1 tot 2 kilo bij vrouwen en maar liefst 2 tot 5 bij mannen.

Voordelen en risico\’s

Oor nieten is nog steeds een lopende studie en moet nog verder worden geëvalueerd. Andere voordelen van nieten zijn vermindering van sigaret verslaving, verlaging van opvliegers, het voorkomen van zure reflux en behandeling van migraine en stress. Risico’s zijn echter onvermijdelijk. Aangezien het gaat om het inbrengen van een vreemd voorwerp in het oor voor een langere periode van tijd, kan infectie van het oor plaatsvinden. Dit kan gevaarlijk zijn als de behandeling niet op steriele wijze, of niet door een geloofwaardige deskundige uitgevoerd wordt.

Oor nieten kan veelbelovend zijn voor een langdurige behandeling, maar de discipline is zeer belangrijk om het doeltreffender te maken. Er zijn verschillende methoden beschikbaar. Maar als u alle opties overweegt, kan oor nieten een redelijke keuze zijn.

About the author

admin