Afvallen Met Acupunctuur

De voordelen van acupunctuur: meer dan gewichtsverlies alleen

Ontspannen Lachende Man
Written by admin

Naast ouderdom is gewichtstoename het grootste probleem. Mensen zoeken naar hun moderne geest, een sprookjesfee of de fontein van de jeugd. Ze doen dit om jong, fit en eventueel zelfs eeuwig gezond te blijven. Een goede gezondheid blijven behouden lijkt bijna onmogelijk met alle bedreigingen die in de lucht hangen. Luchtverontreiniging en de inname van ongezond voedsel draagt bij aan de toenemende snelheid van morbiditeit en mortaliteit onder mensen die een moderne levensstijl hebben ontwikkeld. Om het ontsierende resultaat van gewichtstoename en zwaarlijvigheid te verhelpen, omarmen mensen de wetenschap met haar wonderen om onmiddellijk ongewenste extra’s van hun vlees weg te snijden. Mensen vinden het niet erg om op te draaien voor kosten en mogelijke bijwerkingen wanneer ze een wanhopig zijn over hoe ze eruit zien.

Esthetisch obsceen

Met de aanwezigheid van de technologie van vandaag, is esthetiek niet iets waar iedereen zijn/haar hele leven zorg voor draagt. Tegenwoordig kunnen er anatomische veranderingen worden aangebracht die ertoe bijdragen dat de uiterlijke verschijning van iemand verbetert. Een van de meest voorkomende problemen die behandeld worden in de naam van schoonheid is het gewicht. Het merendeel van de mensen sterven van de honger om te voorkomen dat ze een gram aankomen of eten gewoon zondig waarna ze met een vingerknip een cosmetische ingreep laten doen die alles weer oplost. In principe is dit niet zorg dragen voor het menselijk welzijn en onze gezondheid. Deze gewoonte brengt mee dat we de behandeling van ons lichaam als vanzelfsprekend beschouwen.

De nadelige gevolgen van schoonheid

Bij elke onnatuurlijke pil of liposuctie, dient het lichaam zich aan te passen aan de veranderingen die het heeft ondergaan. Dit is de reden waarom bijwerkingen, complicaties en dergelijke voorkomen. Het onvermogen van het systeem om op te treden als een geheel en zich te beschermen tegen de buitenwereld vergeldt, waardoor het moeilijk dragelijk is. Bovendien zijn niet alle mensen kandidaat om wetenschappelijke procedures te ondergaan. Bij liposuctie bijvoorbeeld, zijn alleen mensen met een gezond hart, een gezonde bloedsomloop en mensen die geen diabetes hebben geschikt voor deze operatie. Daarbij moeet men er rekening mee houden dat de meerderheid van zwaarlijvige individuen diabetes hebben. Met deze risico\’s zochten mensen naar alternatieve methoden om te genezen van hun lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Zo vonden ze acupunctuur.

Natuurlijk moraal

Acupunctuur, een oude Chinese methode voor herstel van de gezondheid is meer dan zomaar een omweg om het gewicht van iemand te verlagen. Acupunctuur is een holistische methode voor het behandelen, genezen, en het herstel van het welzijn van de menselijke gezondheid. Het helpt ook met andere aandoeningen, zoals zwaarlijvigheid en verslaving aan bepaalde schadelijke stoffen. Deze wondermethode kent vele voordelen voor het menselijk lichaam en het is meer dan alleen gaatjes maken in het lichaam.

Acupunctuur herstelt de homeostase van het lichaam door middel van orgaan-stimulatie. Met naalden en soms met behulp van elektriciteit, worden er impulsen doorgestuurd aan de belangrijkste organen van het spijsverteringskanaal. Hierdoor worden lichamelijke mechanismen geactiveerd die bijdragen tot gewichtsverlies. Samen met gezonde recepten met kruiden en een gezonde levensstijl, kan acupunctuur het lichaam ontgiften en het herstel van de patiënt beïnvloeden, met minimale of helemaal geen bijwerkingen. Het lost namelijk geen vet op, maar stimuleert de maag om, door voortdurende samentrekking via de nervus vagus, de eetlust te onderdrukken en te minimaliseren. Acupunctuur is meer dan gewoon gewichtsverlies. Het is goed voor mensen die natuurlijk willen afvallen zonder te lijden aan bijwerkingen.

About the author

admin