Afvallen Met Acupunctuur

Alles acupunctuur behandelingen tegen zwaarlijvigheid

Zwangerschap Meting
Written by admin

Zwaarlijvigheid wordt gedefinieerd als overgewicht of overdreven dik. In de afgelopen decennia is de toename van zwaarlijvigheid aanzienlijk gestegen, waardoor zwaarlijvigheid een wereldwijd probleem is geworden. De stijging van dit percentage kan het gevolg zijn van een levensstijl die te maken heeft met de modernisering en verwerkt, ongezond voedsel. Sindsdien bestaan er wereldwijd duizenden en duizenden methodes om af te vallen.

De inspanning om fit te blijven

Recente onderzoeken geven weer dat het sterftecijfer van zwaarlijvigheid relevant hoog is, evenals roken bij Amerikaanse mannen. Tenminste 300,00 gevallen van overlijden als gevolg van zwaarlijvigheid worden elk jaar gerapporteerd. Door alle mogelijke middelen zouden mensen tegenwoordig bijna elke mogelijke methode proberen om van overtollig vet af te geraken en slank te worden tot in de perfectie, maar toch is eten en een ongezonde levensstijl nog steeds onmiskenbaar een trend bij deze mensen. Wat mensen niet weten is dat $ 40-50 miljard per jaar worden uitgegeven aan gewichtsvermindering. Deze statistische gegevens duiden erop dat de moderne mensen elke cent zouden uitgeven om fit te blijven. Was het geld het besteden waard? Kregen de mensen de resultaten die ze wilden? Niemand kan het nauwkeurig vertellen. Sommige wel en sommigen niet. Het publiek kan dan wel verzuipen in moderne procedures, sommige mensen kijken nog steeds terug in de Chinese oudheid voor de behandeling van ziektes. Acupunctuur wordt niet alleen gebruikt voor de behandeling van interne kwalen, maar het wordt op grote schaal gebruikt voor pijn, ontspanning en gewichtsafname.

Zwaarlijvigheid is obsceniteit

Het publiek ziet zwaarlijvigheid als obsceniteit en wat mensen doen is vasthouden aan de status-quo waar de pasvorm behoort tot de samenleving. Vandaag de dag is zwaarlijvigheid een gevolg van een zeer ongezonde levensstijl. De Chinezen geloven dat zwaarlijvigheid een gevolg is van een interne onbalans, voornamelijk in het spijsverteringsstelsel. Qi (chi), de lichaamsstof van het leven, is in chaos wanneer de lever en de milt verstoord geraken. De Chinese acupuncturisten wijzen erop dat de milt het voedsel dat wij innemen in Qi omzet. Dit hebben we nodig hebben voor onze dagelijkse energie. De lever helpt bij het behoud van de continue stroom van Qi in ons systeem. Storingen in deze eenheid kunnen leiden tot onbalans. Zolang het hedendaagse leven wordt beoefend en men een moderne levensstijl leidt, bijven er onevenwichtigheden in ons lichaam.

Hoe werkt acupunctuur

De precieze werking van acupunctuur in het menselijk lichaam is onbekend, maar theoretici geloven dat acupunctuur bepaalde lichaamsfuncties stimuleert via de meridianen. Dit gebeurt door middel van naalden en elektrische stimulatie. Eten is relatief onmiskenbaar in de menselijke ogen. Wat acupunctuur doet aan het spijsverteringskanaal is het handhaven van een gevoel van volheid en opluchting, dus het minimaliseren van de drang om te eten. In verschillende hoeken, zoals de schildklier, verhoogt acupunctuur het metabolisme en helpt het calorieën te verbranden. Acupunctuur is ook effectief in gewicht-gerelateerde gevallen van vocht behoud. Het is gericht op steun aan de nieren door water-excretie, het vergemakkelijken van vloeistof en gewichtsverlies.

Niet alleen deze theorieën ondersteunen acupunctuur, maar ook een bepaalde studie die gepubliceerd werd in het Journal of Medical Acupuncture. Daarin werd vermeld wordt dat patiënten die acupunctuur gebruiken voor gewichtsverlies gemiddeld driemaal zoveel gewicht verliezen dan mensen die dit niet doen. Er worden tegenwoordig meer studies uitgevoerd om een effectieve manier te vinden om gewichtstoename te behandelen, maar de oude methode is een beproefde methode.

About the author

admin