Acupunctuur Nieuws

Acupunctuur voor gewichtsverlies – is het iets voor u?

Body Building
Written by admin

In de moderne samenleving is, na leeftijd, gewicht het grootste probleem. Moderne mannen proberen er zo jong en fit mogelijk uit te zien in de ogen van het publiek. Dit omvat moderne en verfijnde methodes van fysieke transformatie. Ze doen dit hetzij door middel van wetenschappelijke of natuurlijke middelen. Mensen besteden duizenden dollars aan cosmetische chirurgie, liposuctie en trainingstoestellen. Men beweert dat ze therapeutisch werken en effectief gewichtsvermindering beloven in een korte tijdsspanne. Zijn deze methodes veilig en effectief? Deze vraag wordt steeds vaker gesteld aangezien er dagelijks meer en meer opties worden aangeboden via de massamedia. Het subjectieve begrip gewicht wordt steeds vager naargelang de tijd verstrijkt en de modernisering blijven stijgen. Wat mensen vandaag de dag niet overwegen zijn de traditionele manieren van afvallen. Deze worden reeds sinds de oudheid gebruikt. Ja, de oude tijden nemen ons mee naar de tijd dat acupunctuur op grote schaal werd gebruikt. Tegenwoordig wordt acupunctuur nog steeds gebruikt als een alternatieve behandeling voor bepaalde ziekten, maar ook als een optie om gewicht te verliezen.

De kunst van het naald prikken

\’Acu\’ is een Latijns woord dat betekent \”met een naald”. Acupunctuur betekent letterlijk de huid van het lichaam en weefsels prikken met naalden om therapeutisch effecten op bepaalde organen te stimuleren. Deze alternatieve therapie is ontstaan in het oude China als een behandelingsmethode voor bepaalde ziektes, het verlichten van pijn en voor ontspanningsdoeleinden.

Moderne afslankingsproducten

Door wat de moderne wereld te bieden heeft, worden bepaalde producten alom op televisie geadverteerd. Ze beloven steun in gewichtsverlies in een zeer korte periode van tijd. Ze bestaan in de vorm van pillen, vibrerende riemen, cosmetische chirurgie en zelfs zakjes thee. Enthousiaste mensen zijn bereid om hun hebben en houden aan deze producten te besteden. Ze doen dit gewoon om er fit en sexy uit te zien. Het eindresultaat is dat ze ofwel een enorme hoeveelheid geld besteden, ofwel teleurgesteld zijn met het beloofde effect. Moderne producten beloven het publiek een therapeutische bevordering te bevatten. Maar de meesten worden nog steeds bestudeerd en zijn nog voor lange tijd onder evaluatie. Sommigen hebben hun waarde bewezen, maar bepaalde bijwerkingen nemen hun tol, zoals ongemakkelijke diarree en maagkrampen, die deel uitmaken van het vet-eliminatie proces.

Acupunctuur als alternatief

Acupunctuur is een beproefde methode die al meer dan honderden jaren terug in de tijd gaat . Acupunctuur kan echter geen onmiddellijke gewichtsvermindering beloven. Het komt wel zonder de ongemakkelijke irritaties van het spijsverteringskanaal. Deze methode wordt subtiel verwerkt door te beginnen met kruidengeneesmiddelen, en een 10-sessie cursus door een acupuncturist. De werking van acupunctuur in relatie tot gewichtsverlies is dat zij lichaamsdelen die een belangrijke rol spelen bij gewichtsverlies benadrukt. Namelijk de mond, de maag, de nieren, de schildklier en andere organen, zoals de eierstokken, de hormonen en de longen. Deze organen helpen lichaamsgewicht onder controle te houden door middel van een hormonaal evenwicht, vochtregulatie, voedsel absorptie en metabolisme. Door middel van acupunctuur kan het stimuleren van deze organen onregelmatigheden in de spijsvertering verhelpen. Hierdoor kan zwaarlijvigheid verholpen worden .

Er is waarschijnlijk een heel boek voor nodig om alle voordelen van acupunctuur op te sommen. Maar met een aantal verklaringen van deze voordelen zal u begrijpen waarom het goed is voor u. Wat de alternatieve methodes betreft, gewichtsafname is nog steeds sterk afhankelijk van persoonlijke gewoontes en zelfdiscipline.

About the author

admin