Afvallen Met Acupunctuur

Hoe kan je gewicht verliezen met acupunctuur?

Afslanken met Acupunctuur
Written by admin

In de huidige generatie, is slank en fit blijven een standaard van de algemene jeugd om in de samenleving te passen. De redenen hiervoor zijn aanvaarding en natuurlijk ook gewoon ijdelheid. Slank blijven of terugkeren naar een vroegere slanke lijn is echter nogal een moeilijke taak om te volbrengen. Moderne mensen zouden willen dat er een goede fee uit het niets verschijnt en ze transformeert in een magische Assepoester scène. Afzien in de sportschool kost je namelijk tijd, moeite en geld. De wereld kan dan wel modern geworden zijn, maar sommige mensen gaan terug naar de oude tijd en raadplegen beproefde methodes om af te vallen. Hun feeën maken geen gebruik van hun verbeelding met gloeiende toverstokjes of moderne pillen of diëten zonder voedsel. In plaats daarvan gebruiken ze de scherpe methodes van naalden, bekend als acupunctuur.

Waarom acupunctuur?

Sinds de oude tijden in het Oosterse China, is acupunctuur een methode die vele ziektes geneest. Dit gebeurt door middel van naald puncties in verschillende delen van het menselijk lichaam, meridianen genoemd. Er wordt gezegd, dat wanneer het menselijk lichaam een onevenwichtigheid in de spijsvertering ontwikkelt, zwaarlijvigheid het resultaat is. De rol van de acupunctuur is de balans en zwaarlijvigheid herstellen door middel van verschillende middelen. Een van hen is het vergroten van het metabolisme. De verhoging van de stofwisseling kan helpen om de ongewenste extra calorieën te verbranden. Deze kunnen opgenomen zijn door onmiskenbare voedsel-rages.

Hoe acupunctuur wordt uitgevoerd

Voordat de procedure wordt uitgevoerd, kan de acupuncturist eerst kruiden of medicijnen voorschrijven. Dit kan nodig zijn om het lichaam te helpen bij de voorbereiding op de 10-sessie cursus. Tegen de tijd dat de procedure begint, voert de acupuncturist de naalden in de meridianen. Hij/zij herstelt de lichaamsfuncties door druk uit te oefenen op verschillende organen. Zodra de naalden zijn geplaatst, kan de patiënt een tinteling, verwarming of verdoofd gevoel ervaren. Het interesse-punt in dit stadium van de procedure is zenuwstimulatie. Elektrische stroom kan worden gebruikt of er kan gebruik gemaakt worden van laser acupunctuur, maar dit varieert sterk afhankelijk van de acupuncturist. Elke sessie duurt anderhalf uur en elke keer er een sessie is uitgevoerd, wordt er een gevoel van volheid ervaren. Tegen de vierde sessie wordt de stimulatie verhoogd. Na de tiende sessie, beoordeelt en evalueert de acupuncturist de lichaamsbeweging en het dieet van de patiënt. Er kunnen dan een aantal herzieningen of aanvullende voorschriften worden gegeven.

Wat zijn de belangrijkste en de toegevoegde voordelen van acupunctuur?

Het doel van acupunctuur is om het belangrijkste probleem van het systeem aan te pakken. Aangezien het gewicht een zeer ruime strekking heeft, kan acupunctuur zich ook richten op een breed toepassingsgebied door zich te richten op verschillende interne organen. Overeters en rokers kunnen worden geholpen via de mond en mensen die niet kunnen stoppen met eten kunnen worden gestimuleerd via de maag. De nieren worden het interesse-punt voor mensen met vochtretentie en de schildklier zorgt voor een betere stofwisseling. De omkering van zwaarlijvigheid is niet de enige kwestie waar acupunctuurbehandelingen goed voor zijn. Verslagen tonen aan dat tijdens een lange behandeling menstruatie regelgeving en stemmingswisselingen ook behandeld kunnen worden door deze therapeutische methode.

About the author

admin