Acupunctuur En Gezondheid

Zeg de operatie af! Probeer Acupunctuur

Acupunctuur Naalden Op Steen
Written by admin

Weten mensen tegenwoordig echt wat het is om te eten, gewicht te winnen en zichzelf te doden door hun geld te besteden aan zeer dure cosmetische chirurgie? Sommige mensen kunnen gewoon niet stoppen met te genieten van voedsel en sommigen kunnen gewoon niet terugkeren naar hun oorspronkelijke maat, wat ze ook doen. Met de moderne technologie als een hedendaagse trend, lijkt vetreductie op iets dat een goede fee kan bieden met een zwaai en een zwier op haar toverstaf. In feite is gewichtsafname iets dat niet te abrupt mag gebeuren en moet men uiterst voorzichtig te zijn voor zijn/haar gezondheid. Soms is de methode van vetzuigen niet altijd een goede optie voor de gehele populatie.

Een maatje minder door middel van wetenschap

Liposuctie, lipoplasty, lipo of hoe mensen het ook noemen, is een cosmetische ingreep die vet verwijdert uit verschillende delen van het menselijk lichaam door middel van een aanzuig-apparaat en een canule. Dit is een operatie die door een chirurg gebeurt voor mensen die onmiddellijk het overtollige vet dat ze hebben opgedaan door de jaren heen, zondige dieet kwijt willen. Het kan zo simpel zijn als het ABC met wat geld erbij, maar er bestaan risico\’s en kwalificaties voor deze procedure.

Een persoon die liposuctie wil ondergaan dient vrij te zijn van andere ziektes zoals diabetes, hart-problemen en problemen met de bloedsomloop. Deze onderliggende voorwaarden kunnen een bedreiging zijn voor de gezondheid van de staat van de patiënt. Daarbij is liposuctie niet beschikbaar voor alle leeftijdsgroepen. Liposuctie kan niet zomaar al het vet verwijderen dat de patiënt wil. Dit zou een groot risico kunnen betekenen voor de patiënt. Aangezien liposuctie is een invasieve procedure gebeurt, wordt de patiënt voorbereid op mogelijke complicaties, zoals infecties en allergische reacties. Bovendien kunnen bijwerkingen voorkomen zoals naslepende pijn, blauwe plekken, littekens en beperkte mobiliteit, wat een paar weken kan duren, afhankelijk van de omvang van de operatie. Eigenlijk is liposuctie alleen beschikbaar voor geselecteerde bevolkingsgroepen.

Een maatje minder door naalden

Acupunctuur is een oude methode die wordt gebruikt door de mensen in China en die tegenwoordig algemeen wereldwijd gebruikt wordt voor een verscheidenheid aan medische en revitalisatie doeleinden. Naalden worden gebruikt voor het doorprikken van bepaalde lichaamsdelen om het lichaam in balans te brengen en voor een optimale gezondheid. Als een alternatieve methode kunnen mensen tegenwoordig acupuncturisten raadplegen voor gewichtsvermindering. In combinatie met de voorschriften van de acupuncturist, zoals kruiden-supplementen, een dieet, lichaamsbeweging en geduld, zal gewichtsverlies zeker herkenbaar zijn.

Acupunctuur stimuleert daadwerkelijk de interne spijsverteringsorganen zoals de maag, wat de patiënt een constant vol gevoel geeft. Tijdens de stimulatie, trekken de spieren van de maag samen voor een bepaalde periode van tijd. Hierdoor wordt de eetlust van de patiënt onderdrukt. Op deze manier zal de patiënt de frequentie van het eten van grote hoeveelheden en zware maaltijden verminderen. Samen met andere organen die helpen met gewichtsbevordening, kan acupunctuur ook de schildklier stimuleren en de stofwisseling verhogen. Dit helpt het lichaam om calorieën te verbranden en het helpt ook de nieren met water uitscheiding.

Piercing boven zuigkracht

Aangezien acupunctuur zich enkel richt op de oppervlakkige lagen van het lichaam, is het niet zo invasief als liposuctie. Bij acupunctuur ervaart men geen pijn. De patiënt kan alleen gevoelloosheid en tintelingen ervaringen. Daarbij zijn er geen bijwerkingen en complicaties. Met wat accupunctuur op een natuurlijke manier kan doen om af te vallen, is liposuctie achtergesteld.

About the author

admin