Afvallen Met Acupunctuur

Op natuurlijke wijze afvallen met acupunctuur

Gezond Eten En Afvallen
Written by admin

Eten is iets wat mensen simpelweg niet kunnen ontkennen. Met de presentatie van voedsel vandaag de dag, belanden olieachtige, bewerkte voedingsmiddelen, kunstmatig minuut-noedels en al het vettige en lekkere voedsel van fast-food ketens in onze buik. Het eindresultaat? Gewichtstoename. Met de opkomst van modern voedsel kunnen moderne mensen niet stoppen met het feit dat de bevolking is verzopen wordt onder voedsel met een te hoog vetgehalte en teveel natrium. Sommige mensen lossen dit veel voorkomend probleem op door naar de sportschool te gaan, medicatie te nemen of door zich te onthouden van teveel eten. Voor anderen kan gewichtstoename natuurlijk worden opgelost door middel van acupunctuur.

De \’natuurlijke\’ manier

Natuurlijk betekent iets dat gedaan wordt door de natuur of in de natuur. Met alle kunstmatige en instante middelen vandaag de dag lijkt niets nog natuurlijk te zijn. Afslankings-thee en pillen kunnen natuurlijk afvallen beloven, maar meestal brengen deze producten het ongemak van diarree met zich mee. Acupunctuur is een van de natuurlijke manieren van gewichtsverlies zonder de onaangename bijwerkingen. Wat acupunctuur natuurlijk maakt, is dat het de verstoorde balans van de energie van het lichaam, \”Qi\” genaamd, weer terugbrengt naar haar oorspronkelijke stroom. Door de naalden, doorprikt de acupuncturist bepaalde punten, zogenaamde meridianen, op het lichaam om de inwendige organen te stimuleren. Dit gebeurt voornamelijk met het spijsverteringskanaal om u een gevoel van volheid te helpen handhaven, waarbij us dus het risico van meer te eten minimaliseert.

Meer dan alleen de naalden

Voordat de therapie begint, beoordeelt de acupuncturist uw algehele conditie en bepaalt hij/zij meest geschikte meridiaan die dient te worden gestimuleerd door de naalden. Hij/zij schrijft dan plantaardige medicijnen voor om het lichaam te helpen met de voorbereiding op de procedure en met het ontgiften van schadelijke toxines. Behalve de kruiden-medicijnen, zal de acupuncturist u ook aanraden om een lichaamsbewegings-routine te volgen en voedsel dat laag is in natrium en vet in te nemen om een terugval van gewichtstoename te voorkomen. De behandeling varieert natuurlijk sterk afhankelijk van het beoogde gewichtsverlies, maar meestal zijn er tien acupunctuur sessies. Elektrische stimulatie kan worden gegeven tijdens de behandeling en deze wordt verhoogt tijdens de vierde sessie. Tegen het einde van de tiende sessie, zal de acupuncturist de doeltreffendheid van de behandeling toetsen en evalueren. Elke andere noodzakelijke verbetering zal worden voorgeschreven en geadviseerd. De hele behandeling moet natuurlijk geduldig en nauwgezet worden gevolgd aangezien acupunctuur een holistische benadering van ontwenning is om af te vallen en geen abrupte procedure om het lichaam te helpen.

Andere feiten over afvallen door middel van acupunctuur

Behalve het belangrijkste maagdarmkanaal, kunnen bepaalde andere lichaamsdelen worden gebruikt als meridianen. Deze kunnen ook leiden tot gewichtstoename. De long is ook een interesse-punt voor liefhebbers van chocolade en voedingsmiddelen met een hoog vetgehalte. Voor diegenen die gewicht winnen door het vasthouden van vocht, richt men zich op de nieren. Men richt zich op de eierstokken voor mensen die gewichtsproblemen heebben die te maken hebben met hormonale onevenwichtigheden.

Uit een studie in 2003 blijkt dat degenen die behandeld werden met acupunctuur 3 maal meer gewicht verloren dan diegenen waarbij dit niet het geval was. Uit andere studies in de voorgaande jaren werd tevens geconcludeerd dat mensen die elektrische stimulatie ontvingen meer onderdrukking van de eetlust ervaren. Dit leidt vervolgens tot gewichtsverlies. Acupunctuur kan dan zeer oud zijn, de effecten op de stofwisseling blijven ongewijzigd.

About the author

admin