Acupunctuur Nieuws

Wat hebben acupunctuur en schoonheid met elkaar te maken?

Gezicht Acupunctuur
Written by admin

Iedereen vindt het belangrijk zich goed te voelen en er goed uit te zien. We doen ons best er elke dag zo goed mogelijk uit te zien. Het liefst elke dag net een beetje anders. Er zijn tegenwoordig veel manieren, zowel medisch als niet-medisch, om er jonger uit te zien dan we eigenlijk zijn. Van een chirurgische face-lift tot een simpele gezichtscreme; we doen allemaal ons best er mooier uit te zien.

Dagelijks verschijnen er nieuwe producten op de markt die ons een zachte, jonge huid beloven. Cremes, maskers, oliën en tegenwoordig zelfs voedingssupplementen waarvan wordt beweerd dat ze ons 10 jaar jonger maken. Er zijn talloze producten waaruit we kunnen kiezen wanneer we hebben besloten op medische of niet-medische wijze iets tegen het verouderingsproces te doen. Ontdek nu het gezonde alternatief en laat de kans niet voorbij gaan.

Acupunctuur face-lift, wat is dat?

De cosmetische acupunctuur wordt in China al sinds mensenheugenis beoefend. Men gelooft dat cosmetische acupunctuur een holistische benadering zou moeten zijn die de hele mens behandelt, en niet slechts een specifieke aandoening. Het uitgangspunt van acupunctuur is dat de innerlijke gezondheid haar uitwerking heeft op het uiterlijk. Volgens de traditionele geneeskunde spiegelt een gezond innerlijk zich in een gezond en mooi uiterlijk.

Een acupunctuur face-lift gaat alsvolgt: Er worden zeer fijne naalden in specifieke delen van het gezicht gestoken. Dit stimuleert de bloedcirculatie en de doorstroming van voedingstoffen naar het gezicht. Somige acupuncturisten combineren deze behandeling met het gebruik van moisturizers en verschillende oliën voor een nog sterker effect.

Lichte klopjes en electrische stroomstootjes zijn ook wel onderdeel van deze behandeling. Dit helpt de huidcellen te verjongen en je er jonger uit te laten zien. Over het algemeen zijn er minstens 10 sessies nodig voor het optimale resultaat en wordt de patiënt regelmatig uitgenodigd voor een follow-up sessie.

Een schoonheidsbehandeling met minder risico’s door acupunctuur

Vergeleken met het ondergaan van een chirurgische face-lift is een acupunctuur face-lift een stuk minder risicovol. Het effect van de behandeling mag dan iets minder dramatisch zijn, maar je hoeft je geen zorgen te maken over infecties, pijn tijdens het herstel, het innemen van medicijnen en onomkeerbare vergissingen.

Bij een acupunctuur face-lift zijn de resultaten niet gelijk na de eerste behandeling zichtbaar, de behandeling heeft wat tijd nodig om op het lichaam in te werken. De kosten en de risico’s van de alternatieve behandeling zijn echter vele malen lager dan die van een chirugische face-lift.

Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar de beste cosmetische acupuncturist bij jou in de buurt en geniet van je nieuwe jongere uiterlijk.

About the author

admin