Afvallen Met Acupunctuur

Wil je af van die slechte gewoonte? Stop dan met behulp van acupunctuur met roken!

Stoppen met roken
Written by admin

We weten allemaal dat nicotine uit cigaretten een van de meest schadelijke stoffen is die de mensheid ooit in haar geschiedenis vrijwillig tot zich heeft genomen. Leeftijd, ras, geloof, inkomen, het maakt allemaal niets uit, overal ter wereld is roken de meest schadelijke gewoonte voor de volksgezondheid. Roken heeft elk jaar enorme gevolgen voor het sterfte- en ziektecijfer van elk land ter wereld.

Als je denkt dat dit alleen in Europa een probleem is, heb je het mis. Het is een internationaal probleem waar alleen iets aan gedaan kan worden als zowel de overheid en de samenleving bereid zijn actie te ondernemen. Het is niet alleen een individueel probleem van de roker, het is een probleem dat zijn uitwerking heeft op de volksgezondheid van de hele wereld.

Ben jij een van degene die al allerlei manieren en methoden geprobeerd heeft om van het roken af te komen? Wordt je moe van al die boeken, kauwgom en pleisters die beloven je van het roken af te helpen? Wil je nu aan je nieuwe gezonde leven beginnen? Ben je constant aan het kuchen en om de haverklap verkouden vanwege de depositie van nicotine in je lichaam? Heb je vaak last van ademtekort?

Als je op deze vragen ja moet antwoorden en nu eens eindelijk echt wil stoppen met roken dan is er geen betere methode dan acupunctuur. Met behulp van acupunctuur kun je nù stoppen met roken; waarom zou je het uitstellen?

Dankzij acupunctuur van je rookverslaving af!

Voordat je je overgeeft aan deze oude en extravagante, maar wonderbaarlijk effectieve geneeswijze is het goed jezelf af te vragen of je werkelijk wilt stoppen met roken. Een cooperatieve houding maakt de acupunctuur behandeling, net als trouwens reguliere behandelingen, een stuk effectiever.

Volgens een oud principe van de acupunctuur ontstaan verslavingen als energiebanen geblokkeerd worden. De slechte gewoonte krijgt dan de kans het lichaam in haar greep te krijgen met een chronische verslaving als gevolg. De acupuncturist zal proberen deze blokkade te verwijderen zodat de normale energiestromen hun weg weer kunnen vinden en de kans krijgen het lichaam te herstellen.

De behandeling is eigenlijk heel eenvoudig. De behandelaar plaatst zorgvuldig vijf naalden in de patiënt’s oor, handen of pols. Nadat de naalden zijn aangebracht blijven ze een half uur tot drie kwartier in het lichaam zitten, alvorens te worden verwijderd.

Het genezingsproces begint op het moment dat de naalden worden aangebracht. De blokkades worden opgeheven en de energie wordt in de juiste banen geleid. Iemand die deze behandeling, in combinatie met verschillende Chinese kruiden, ondergaat kan er van uit gaan dat hij langzaam maar zeker in staat is het roken op te geven.

Dit resultaat kan natuurlijk niet al na een sessie bereikt worden. Er zijn meerdere sessies nodig en de juiste open houding van de patiënt blijft een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle behandeling.

Waar wacht je nog op? Acupunctuur kan je rookverslaving verslaan met alle extra voordelen voor je gezondheid vandien.

About the author

admin