Acupunctuur En Gezondheid

Werkt ooracupunctuur voor gewichtsverlies?

Acupunctuur Oor Naalden
Written by admin

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een techniek die niet alleen het lichaam voorziet van de nodige harmonie en stress vermindert, maar ook steeds populairder wordt als het gaat om problemen met gewichtsverlies. Veel mensen geven de voorkeur aan de behandeling van acupunctuur in plaats van diëetpillen. Dit is het geval omdat deze pillen beloven om gewicht te verliezen, maar schadelijke chemische stoffen bevatten die zorgen voor veel bijwerkingen voor de gebruikers. De vraag van de moderne wereld waar alles wordt begrensd door tijd zorgt ervoor dat veel mensen genoodzaakt zijn te kijken naar alternatieve manieren bij het bereiken van gewichtsverlies.

Acupunctuur voor gewichtsverlies

De effectieve methoden van acupunctuur en haar helende technieken worden wereldwijd door mensen herkend. Mensen leven tegenwoordig een slechte levensstijl met gewoontes zoals te veel eten, omgaan met dagelijkse stress, angst en andere gerelateerde frustraties in het leven. Wanneer dit gebeurt, hebben velen de neiging om te overeten omdat ze denken dat het de stress verlicht. Hierdoor krijgen ze problemen met gewichtsverlies.

Acupunctuur is een techniek waarbij naalden geprikt worden in verschillende delen van het lichaam. Hierdoor worden anatomische punten gestimuleerd worden. In ruil levert dit therapeutische resultaten. Een tintelend gevoel kan ontstaan tijdens het proces omdat zeer fijne naalden worden gebruikt tijdens de behandeling.

Het oor als brandpunt

Het oor is het middenpunt dat gelinkt is aan gewicht verliezen, zodat wanneer de patiënt begint te snakken naar voedsel, er zeer fijne naalden in specifieke delen van het lichaam worden geprikt. De patiënt’s controle over voeding is in een ontspannen staat wanneer de naalden in specifieke delen van het lichaam geprikt worden. Dit geeft vervolgens endorphine hormonen vrij. Een kraal of een magneet wordt geplaatst op het lichaamsdeel waar de acupunctuur is gezet. Dit biedt de patiënt hulp bij de controle van het hunkeren naar voedsel. Dus wanneer de patiënt onnodig naar voedsel gaat hunkeren, dient de magneet van de kraal te worden ingedrukt op het acupunctuur punt. Dit helpt bij het kwijtraken van het hunkeren naar voedsel.

Dit proces helpt bij het terugdringen van het hunkeren naar voedsel van patiënten, wat leidt tot een meer gecontroleerd gewicht. Natuurlijk is het belangrijk dat er nog steeds een goed dieet wordt gevolgd om een gezond en fit lichaam met meer energie te waarborgen. Het is zeker vreemd om gaatjes in de oren te hebben, maar van deze methode is bewezen dat het een effectieve manier is om om te gaan met gewichtsverlies en het hunkeren naar voedsel te controleren. Dit wordt al eeuwen beoefend en moderne technologieën proberen om meer innovaties op de markt te brengen die gebaseerd zijn op de principes van acupunctuur.
Acupunctuur behandelingen zijn wereldwijd erkend en worden bijna overal aangeboden. Het gewenste doel zal worden bereikt, zeker wanneer je een gezonde voeding combineert met een normale lichaamsbeweging routine naast de acupunctuur behandeling. Dit zal jouw gewichtsverlies alleen maar verder versterken. Oor acupunctuur is een perfecte manier om om te gaan met gewichtskwesties en de resultaten ervan hebben aangetoond dat het zeer goed en veilig is. Een gezonde levensstijl moet vooral worden gehandhaafd gedurende de stadia van veroudering. Het is essentieel dat jouw gewicht niet teveel onder of boven het gemiddelde is voor een langer leven. Wie wordt gelukkiger dan jezelf als je ziet dat je een langer en gezond leven hebt geleefd?

About the author

admin