Acupunctuur En Gezondheid

Algemene kwalen behandeld met acupunctuur

Hoofdpijn
Written by admin

Al meer dan 2500 jaar is de toepassing van acupunctuur een steunpilaar in de geschiedenis en de rituelen van de Chinese beschaving. In de afgelopen tijd zijn veel klanten in Amerika begonnen met verdere studies en onderzoek naar deze praktijk als onderdeel van de gebruikelijke Chinese Geneeskunde. Een van de belangrijkste verklaringen waarom acupunctuur dagelijks nieuwe klanten verwerft is vanwege haar aanpak voor de genezing van ziektes en zwakheden.

Wat is acupunctuur:

Acupunctuur is de methode van het invoegen van dunne naalden via de huid op precieze punten in het lichaam. Deze worden aangeduid als acupunctuur punten. Door de invoering van de naalden op bepaalde punten op het lichaam in een poging om pijn en andere symptomen te beheren, zorgen acupuncturisten voor de verlichting van pijn. Ze doen dit door het toevoeren van de lichaamsenergie door middel van de naalden.
Acupunctuur is niet hoofdzakelijk een remedie voor elke ziekte. Maar wat het doet is helpen bij de verbetering van de te behandelen aandoening, welke dit ook is. Het levert geweldig resultaat op zonder bijwerkingen.

Succesverhalen van Acupunctuurbehandeling :

Als een ritueel dat meer dan een paar succesgevallen kent doorheen de tijd, hebben talrijke individuen zich tot acupunctuur gericht. Het is namelijk het antwoord op een breed scala van aandoeningen die kunnen verzorgd worden. Acupunctuur kan helpen met sinus infecties, allergieën, ontstekingen, problemen met het zicht en zelfs macula degeneratie. Ook lijkt het nog beter te werken bij ademhalingsproblemen zoals hoesten, bronchitis en vooral astma.

Het is ook een superieure behandeling voor maag-problemen zoals voortdurende hik, constipatie of diarree, alsook voor neurologische problemen zoals migraine, convulsies, en zenuwpijn. Acupunctuur helpt ook bij schade als gevolg van een beroerte, artritis, ischiadicus problemen, een tennisarm en lage rugpijn .

Behandelplan

Meestal heeft acupunctuur effect binnen een week of een maand zonder enige medicatie. Dit wordt goed gewaardeerd door oudere mensen en mensen die geen geld hebben voor medicijnen. De totale tijd die acupunctuur nodig heeft om volledig te werken hangt af van het type en de ernst van de kwaal. De beoefenaars zullen meestal de voorkeur geven aan een behandeling die doeltreffend en aanbevolen is.

Meestal is het echter vergelijkbaar met het beheer van fysieke revalidatie waarbij een reeks van behandelingen zijn betrokken. Acupuncturisten kunnen wel een langer behandelingsplan aanbevelen, afhankelijk van de conditie en de ernst. In vele gevallen geneest men reeds na een enkele behandeling en gebeurt er een wonder, maar dat is niet het gebruikelijke resultaat. Voor ernstige omstandigheden kan de behandeling op dagelijkse basis gebeuren of om de twee dagen voor een periode tot 12 weken. De patiënt zou dan een gestage verbetering moeten voelen.

About the author

admin